Taas aika vähän päivitellä tapahtumia.

Viimekertaisen päivityksen jälkeen tosiaan iski joku pöpö/ruokamyrkytys joka vei melki sänkypotilaaksi asti. Muutaman päivän pakki oli sekasin ja kuumeista oloa, mutta onneksi se ei kestänyt kun vaan ke-la. Lääkkeitä oli pakko hakea apteekista kun ei oikeen kiinnostanut vaan maata ja kattoo South Parkia tai Spongebobbia päivästä toiseen. Pieni kielimuuri meinas iskeä apteekissa, mutta onneksi sain tietää ”oireideni” nimen saksalaiselta kaverilta, jolloin sain ainakin hyvin lähelle oikeat lääkkeet. Ainakin auttoi J

Maanantaina innostuneena ekasta täysin terveestä päivästä suuntasin heti aamusta salille ennen aamupäivän tunteja. Sattui sitten niin että illan tunnit oli peruttu, eikä oikein innostanut omatoiminenkaan opiskelu, niin tuli mentyä sitten toisenkin kerran salille sinä päivänä, SEKÄ pelattua vielä myöhäisillasta 1,5 tuntia tennistä. Ai että unet maittoi seuraavana yönä.

Muutaman viikon muhinut idea laitettiin sitten käytäntöön torstaina, eli vuokrattiin auto ja lähdettiin Sloveniaan viettämään pitkää viikonloppua (sunnuntaina takasin) 4 espanjalaisen kanssa. Sloveniaan siksi koska siellä oli tuttu koulukaveri yhdelle näistä espanjalaisista. Sain tosiaan tietää ke-to yönä että reissuun on lähdössä vain 4 espanjalaista ja minä. Tuntien (ainakin näiden) espanjalaisten tavat, koko reissu oli aika espanja-painotteinen kielestä kulttuuriin, tottakai. :D no, hauska reissu kuitenkin, vaikka kommelluksiltakaan ei vältytty. Oli hieman espanja vs slovenia katutappelua, sakkoa tietullimaksulapun puuttumisesta ja muuta yleistä hämminkiä. Mutta ehjänä selvittiin ja kivaa oli kuitenkin pääsääntöisesti..!

Eli tosiaan matka taittui vuokra-autolla Salzburgin ja (jossain pienemmässä kylässä olleen, mutta nimeä en tähän hätään muista) yksityisen Porshe-museon kautta ensin Koperiin, jossa olimme ensimmäisen ja toisen yön ja näimme kaverini kaveria. Sieltä sitten teimme ensimmäisen yön jälkeen päiväreissun Mariboriin jossa ihmeteltiin ja käveltiin ympäri kaupunkia. Kolmas ilta, yö ja aamupäivä vietettiin pääkaupunki Ljubljanassa. Todella nätti kaupunki etenkin illalla, valaistuksen, arkkitehtuurin ja Tampereen tapaan keskellä kaupunkia menevän joen vuoksi.

 

Reissustahan voisi tietty taas kertoa vaikka kuinka paljon, mutta ei vaan jaksa kirjotella tähän. Kyselkää ”kommentoimalla” tai sitten kun tavataan jossain vaiheessa niin kerron lisää J lopuksi taas maistiaisia kuvien muodosta reissulta..! (pääsi patterit loppumaan osassa reissusta, niin ei ole vielä ihan tolkuttomasti kuvia, mutta reissussa oli 5 kameraa, eli kuvia pitäisi olla riittämiin)

Matkan kuski, Javi. Espanjan lumilautamaajoukkueessa = laskuseura löydetty

 

Muut espanjoolit: Isa, Miriam, Louis

 

1€/pala. Pari tuli vkl aikana syötyä. Reeniviikko siis tiedossa vihanneksilla ja lihalla.

 

Saksan ja Itävallan rajalta. Noi vuoret vaan on niin uskomattomat.. Jos halvalla saadaan, niin otetaan Javin kanssa helikopterikyyti huipulle :)

Ainiin! Saksan puolella tai jossain rajan tuntumassa, ei juuri nyt tarkkaa tietoa, mutta lähellä kuitenkin, sijaitsee 5 eri laskettelukeskusta/vuorta, jonne mulla on mahku saada kausikortti hintaan 300€ normaalin 380€ sijaan. Päivälippu täällä maksaa siis 35-45€, eli pitäisi maksaa itsensä suht nopsaan takas.

 

Porche-museosta vanhempaa konetta 1940-1970 luvuilta

 

 

 

Kuinka saada normikuplasta maastoversio? - maalataan se mattamustalla kauttaaltaan ja laitetaan karkeemmat kumit alle! Toimii(?).

 

Mielestäni museon puhuttelevin auto. Yksinkertainen, mutta tarjoaa varmasti vauhdin hurmaa.

 

Ajalta jolloin kisa ratkaistiin kuskien taidoitejen, ei elektroniikan avulla.

 

-Teme