Saksa on järjestelmällinen maa. Keskiviikko ja torstai meni aikalailla kokonaan erilaisia lappuja täytellessä. Ensin oli kaikenlaisia koulun sisäisiä papereita, sitten opiskelijakorttia varten, pankkitilin aukaisu, ilmoittautuminen maahanmuuttajaksi ( :D ), vuokrasopimus… mitä näitä nyt oli. Ja siis järjestyksellähän oli nimenomaan väliä, koska ilman edellistä toimenpidettä seuraava askel ei onnistunut.

Kämpän avaimet saatiin käteen perjantaina. Erot kämppien siisteyden välillä oli aika radikaaleja. Itelle sattui hyväkuntoinen ja siisti huone + keittiö, mutta joidenkin muiden kämpissä oli esim. edellinen omistaja tupakoinut sisällä ja jättänyt keittiön, vessan ja suihkun siivoamatta.. Ilmeisesti oli edellinen omistaja polttanut minunkin kämpässä, koska huoneessa haisee vieläkin tuore maali.

Lauantaina tuli tosiaan lähdettyä lähes koko ERASMUS-ryhmän, eli muiden vaihto-oppilaiden kanssa kukonlaulun aikaan oktoberfesteillä Münchenissä. Reissu oli onnistunut ja hauskaa oli, kuten hyvän porukan kanssa yleensä on.

Tänä aamuna (sunnuntaina), tuli syötyä ensimmäinen itse tehty ateria. ruisleipä meetvurstilla ja juustolla. Pari pussia ruispuikuloita tuli ostettua lentokentältä. J Muuten on tullut syötyä ulkona, koulussa ja hotellissa. Rahaa on mennyt, vaikkakin täällä hintataso selkeästi matalampi kuin suomessa.

 

-Teme

Alla vähän kuvia viime viikolta.!

 

Katunäkymää Rosenheimista

Mun luukku ja kamat vähän levällään

Oktoberfesteiltä (btw, smuglasin kuvassanäkyvän tuopin teltasta ;) )

Espanjalaisia vaihtareita

Lisää vaihtareita, maita en vielä muista ulkoo.

Kävin ottaan kylmät tyypit, vaikka se Kawasaki olikin..