Huoohh, näköjään jo pari viikkoa vierähtänyt edellisestä blogitekstistä. On ollut kaikenlaista menemistä, tulemista, häppeninkiä ja väsymystä etten oo vaan millään vaivautunu. No nyt puolipakon edessä kun on vapaapäivä ja kaikkee, niin aattelin yrittää..

Jaa mitä on tapahtunut ja mitä kuuluu. Mennään nyt sitten vaikka aikajärjestyksessä, eli Nürnbergin viikonlopun jälkeen en muista muuta kun että väsynyt olin ja kuntoilla piti. Seuraavana perjantaina oli sitten sellaisen DUO-kurssin (netissä käytävä kurssi saksaan saapuville vaihtareille) jäsenien kanssa jotkut iltamat meksikolaisessa ravintolassa. Tapahtumassa ei nyt muuten mitään erikoista ollut, paitsi tulin paikalle pikkasen häntä koipien välissä, koska itse en ehtinyt tekemään koko kesän aikana kyseistä kurssia ollenkaan, tosin kuin muut paikallaolijat. No eipä siitä sanomista tullut. Tuskin se opettaja edes muisti mua.

No se viikonloppu meni aikalailla juhlistaessa ja hengaillessa. Tulipahan nähtyä eka Rosenheimilainen baari. 5€ sisää, saat kätees kupongin jolla saat 10€:lla juotavaa. Kätevää. Tosin ilmeisesti täällä pystytään tollasta harrastamaan koska täällä ei tunneta ollenkaan narikkaa. Ainakaan valvottua sellaista. No hauskaa oli silti.

Sitten maanantaina alkoikin pari uutta kurssia, eli maanantaipäivän pituus humpsahti yhtäkkiä 13.30 – 20.15. Normimittanen päivähän tuo on, mutta ei oo kauheesti tottunut noihin ”iltavuoroihin”. No se viikko tais sitten mennä taas kuntoillessa ja keski-eurooppalaiseen tapaan muutama olut per ilta- hengaillessa ja pokeria pelatessa. Paitsi torstaina oli jotkut superkekkerit jonne myös itse ilmaannuin huolimatta siitä että seuraavana päivänä koulua oli 8-15 :D. Ihan 8 ei kerennyt, mutta enpä kuulemma mitään menettänytkään vaikka vasta 10 kouluun tulinkin. Kyseisen illan teema oli, että koulun professorit (opettajat) olivat dj:na ja soittivat jotain vanhaa musiikkia ja mieleisiään biisejä. Oli kyllä aika mielenkiintosta :D

Sitten lauantaina tehtiin suomalaisten kanssa päiväretki Salzburgiin. Ihan nätti paikka ja kyllä siellä loppupeleissä olis voinu toisenkin päivän viettää, mutta aika paljon näki myös yhdessä päivässä. Aika paljon kaikkea Mozart-kamaa oli tarjoolla ja suomen hinnoilla.  Kenties sitten porukoiden kanssa vois siellä käydä kun ne tänne tän kuun lopulla tulee (ja tuo laskukamat tullessaan :) ).

Sunnuntaista tuli sitten sporttipäivä, eli käytiin saksalaisten kanssa pelaamassa squashia ja tennistä. Squash oli ihan mielenkiintoinen kokemus, kun ei ollut sitä aiemmin tullut pelattua. Hinnat oli .. noo, ihan ok. tennis edullisempaa: kenttä tunniksi 14€. Keskiviikkoisin kuulemma tarjoolla ilmaisia kenttiä koulun vuorolla! Tosin en tiedä kuinka paljon on tungosta.. Ensi viikolla mailaostoksille..?

Tän viikon maanantai olikin sitten vapaapäivä, eli mikään paikka ei ollut auki kun oli pyhäinpäivä. Tuli mummun sanoin laitettua rahaa pankkiin, eli nukuttua paljon. Joku 13 tuntia tais mennä heittämällä. :P

Tänään sitten vapaapäivä tuli vietettyä salin, kiinalaisen buffetin (7€) muodossa ja hengaillessa. Tulin muuten ostaneeks ihan näpsäkän kaiutinsetin, nyt kun vaikuttaa siltä että oon täällä sen toisenkin lukukauden. Hintaa 20€. Ei voi kun ihmetellä että miten voi kannattaa myydä joku tollanen 2 kaiuttimen ja basson setti sillä hinnalla. Taidettu repiä jonkun selkänahasta sekin… :/

Äkkiseltään ei muuta ihmeellistä.

Viikon päästä ehkä käymään Sloveniassa muiden vaihtareiden kans! 4 tunnin päässä autolla, ei paha!

Katunäkymää vanhastakaupungista

 

Mozartin ensiparkaisun talo

 

 Kuulaa ja paljon muuta sulkaatavaraa oli riittämiin tarjoolla.

 

Siellä oli käytössä "Sähköbussit". Piru kun ei muista sitä virallista nimeä.

 

Kuvaa kukkulalta. Vanha kaupunki on joen toisella puolella, uudempi taas tällä puolella.

Einsteinin Allu esitteli tässä talossa ekan kerran suhteellisuusteorian..!

-Teme