Heipähei

Taas on vähän vierähtänyt aikaa edellisestä kirjoituksesta ja saattaa olla että seuraavaankin menee taas vähän aiikaa. Joulutauko tuli vietettyä kivasti kotisuomessa ystävien ja sukulaisten kanssa ja uusivuosi Dubain lämmössä. Teki hyvää.

Saksasta ei mitään erikoista raportoitavaa. Koko aika on oikeastaan mennyt kokeita odotellessa ja niihin valmistautuessa. Ihan kauheaa stressiä ei kukaan meistä suomalaisista ole ottanut kokeiden suhteen, mutta kyllähän niihin toki on valmistauduttu. Nyt on enään huomenna maanantaina ja tiistaina kokeet ja se olisi sitten siinä tämän lukukauden osalta. Sitten alkaakin n.1,5 kk loma joka päättyy tossa 15.3, jolloin uusi jakso ja uudet kujeet alkaa. Eli edellisestä lauseesta voikin fiksuimmat lukijat päätellä että toinen lukukausi täällä tulee onnistumaan. :) Hölmöä sinänsä, kun on oottanut koko ajan jotain leimaa paperiin tai jonkun isoherran myöntymystä asiaan, mutta ilmeisesti sellaista ei nyt tarvitakaan. Niiden puolesta voidaan jäädä, ja myös kotikoulun puolesta koska ollaan löydetty jotain sopivia kursseja ensivuodelle. Osa ensivuoden kursseista joudutaan muuten ottamaan saksaksi.. saa nähdä mitä siitä tulee..

Sää täällä on ollut edelleen jokseenkin ailahteleva, eli ensin tulee 20 senttiä lunta ja sitten se sulaa hissukseen pois, ja kun se on melkein sulanut tai kokonaan sulanut, tulee uutta lunta. vähän kaipaa suomen talvea vaikka siellä lumitöitä onkin ollut tehtävänä.

Muuten ei erikoisempaa kerrottavaa. Haikea olo kun niin hyviä kavereita joutuu hyvästeleen, kun vain osa meistä jää tänne toiseksikin lukukaudeksi. Olisi mieluusti viettänyt tässä porukassa pidemmänkin ajan..

Nyt taidan varailla tai ainakin katsella itselleni lentoja kotisuomeen.

Voi olla että seuraavan kerran päivittelen marraskuun puolella, mutta kyllä musta kuuluu vielä!

 

-Teme