Morjesta

 

Aluks pahoittelut etten ole kirjoittanut mitään taas moneen kuukauteen. Ei ole jotenkin jaksanut tai viitsinyt nähdä vaivaa. Paljon on tapahtunut, mutta kaikkea ei millään pysty yhteen tekstiin laittaan. Otetaan nyt vaikka 3 pääaihetta: 1. reissut mitä on tehty 2. koulu 3.sää ja vapaa-aika

1.    Uusien vaihtareiden kanssa käytiin ekana viikonloppuna tekeen sellanen viikonloppureissu Zugspitzeen (saksan korkein vuori) ja Schloss Neuschwanstein (ehkä saksan tunnetuin linna, jonka muotoja on kuulemma itse Walt Disneykin kopioinut logoonsa) Reissu oli huippu, etenkin linna kun keli sattui olemaan mitä aurinkoisin ja sopivan lämmin kävelyyn. Vuorella kävi vähän huono säkä kun oli ihan pilvistä eikä nähnyt sitten mitään. ( kävin tosin samalla vuorella muutama viikko myöhemmin Tamperelaisten kavereiden kanssa, jolloin oli täysin pilvetön keli. hieno paikka!)

Muuten tässä en ala kertomaan reissusta, mutta kerrottakoon sen verran että Saksan paikallinen VR vähän kämmäsi meidän junat sinä ekana päivänä. Meidän olisi pitänyt TILATA JUNA että se olisi kulkenut. No, se meni saksalaisten piikkiin, joten ne tilasi meille bussin hoitamaan kuljetuksen. Katsokaa kirjoituksen lopusta millaisen bussin ;)

 

2.    Koulua ei kyllä hirveästi ole vieläkään ollut. melkein huono omatunto kun ei ole koulua ollut.. No mutta se ei ole meidän vika, koska 7 kurssista 2 peruttiin ja 2 kurssia on päällekäin. Eli meillä on koko lukukautena nyt 4 kurssia. No saapahan levätä ja harrastaa J Voi olla että suomessa joutuu sitten jonkun kurssin tai 2 käymään vielä että jaa paperit kouraan.

Nyt on saksaakin tullut jonkin verran opiskeltua, vaikkakaan ei vielä kauheasti puhuttua. Tosin nyt on järjestetty jonkin sortin puhepiiri, missä vaihtarit pääsee puhumaan saksalaisten kanssa kaikenlaisista asioista. Taitaa olla meikäläiselle hyvä sauma kun ei satu sinä päivänä kouluakaan olemaan.

Nyt tarvitsisi muuten alkaa katsomaan työharjoittelupaikkaa elokuun alusta lähtien esimerkiksi. Jotenkin työn pitäisi sivuta yritystoiminnan kehittämistä. Jos jollakin on ideaa jostakin paikasta, niin yhteyttä allekirjoittaneeseen. Paikoiksi käy Pirkanmaan alue ja Seinäjoen seutu.

 

3.    Salilla käyntiä olen jatkanut tuttuun tapaan, kuten uimistakin. Siihen rinnalle on tullut vanha rakkauteni, jalkapallo. kenttä kun on 50 metrin päässä, niin helppo mennä ja kivaa on höntsätä. Saksan hintataso mahdollisti extemporee-ostoksen, eli nappikset! 22€. Uudet. Ei paha hinta mielestäni.

Suomesta olen myynyt motskarini, ja nyt uutta olen täältä katsonut, jonka voisi sitten suomeen tuoda tullessaan. Yhden olisin ollut ilmoituksen mukaan jo valmis ostamaankin, mutta paikanpäälle päästyäni (100km/suunta), pyörähän ei vastannut kuvia sitten yhtään. Joka kate naarmuilla ja vasen peili lerpallaan. PRKL että otti päähän. No, metsästys jatkuu.

 

Ei nyt tällä kertaa enempää. koitan kirjoitella uudestaan vähän lyhyemmän ajan päästä.

 

Niin, ja pakollinen sää-päivitys. Aurinkoisina päivinä on ollut jopa +23, mutta tänään esim. on vain 12 ja pilvistä. lumesta ei ole ollut tietoakaan näillä korkeuksilla sitten tammikuun puolen välin.

Paitsi Itävallassa alpeilla! Huomenna saapuu TJ 0:n juuri saavuttanut veli suomesta ja tarkoitus olisi Itävaltoihin mennä laskemaan. Toivotaan hyviä kelejä.

 

Kuvien saattelemana, moi!

-Teemu

Tässä taustalla bussi jolla meitä tultiin hakemaan. Bussi on siis vanha jenkkikoulubussi, mutta se on muutettu "Bilebussi"-käyttöön. sisällä oli diskovalot, musiikki, mahdollisuus karaokeen jne. Ihan huippua. Jos voitan lotossa 2 kertaa putkeen, niin hankin kyllä tollasen itelle, olis nätti päästää tollasen kyydissä Tampereen keskustaankin.

Tässä kuvankaunis niin sisältä kuin ulkoakin oleva Neuschwansteinin linna. Käymisen arvoinen paikka ehdottomasti jos on näillämain.