Aika päivitellä kuulumisia taas.

Ihan mitään uskomattoman mullistavaa ei ole tapahtunut sitten edellisen päivityksen. Aurinkoa on otettu niin rannalla kuin maauimalassa säiden suosiessa. Parhaimmillaan on ollut siinä 25 asteen paikkeilla ja aurinkoa pilvettömältä taivaalta. Koulussa on käyty aina kun sitä on ollut.

Nojoo, sattui tässä jotain mielestäni erikoistakin. Ensin tuli kirje kotiin että olen valittu johonkin suomen tilastokeskuksen väestöliitto-otanta-tyyppiseen otantaan mukaan. Ja sitten tuli se tarkastaja käymään. Oletin että kysely olisi kestänyt puoli tuntia tai jotain, mutta se ukko kysyi vaan iän, nimen, synnyinkaupungin ja kauanko on ollut maassa. Oikeastaan ei ole vieläkään tarkkaa tietoa mihin osallistuin, mutta onpahan suoritettu.

Moottoripyörää olen koittanut metsästää kuumeisesti edellisen pyöräkaupan mentyä puihin. No, ei auta kun jatkaa metsästystä.

Sain muuten yyberhalvat lennot suomeen kesäkuulle! 2 henkilöä, edestakainen, suorat lennot: 201€! hitto hypin onnesta ton hinnan kans. Eli kuten tarkkaavaisimmat hoksasi, en tule yksin vaan tuon erään espanjoolin mukanani suomeen käymään J . Luvassa siis kiertelyä, esittelyä ja ihmettelyä.

Ja jos nyt vielä jotain muuta kerrottavaa,  niin harjoittelupaikan metsästys tässä elokuun alulle on käynnissä. Muutama hakemus lähetetty ja ainakin muutama tarvitsisi vielä lähettää. Jos jotain ihan ylivoimaisia paikkoja on tiedossa niin saa vihjailla!

 

Nyt äkkiseltään ei muuta raportoitavaa.

Palaillaan

Teemu